top of page

Poduzetnički zajebi

powered by Beep up

Panel

Kako u životu, tako i u poduzetništvu – usponi i padovi sastavni su dijelovi svih malih i velikih poslovnih priča. Naši sugovornici imaju različite poslovne priče, no oboje su posebni po ulogama u relevantnim udruženjima, strasti prema poslu i iskakanju iz mase. 

Hrvoje Bujas, predsjednik UGP, jedan od osnivača Pravi Klik d.o.o. i Siguran Klik d.o.o. poznat je po nizu uspjeha koji su obilježili regionalnu poslovnu scenu, ali i po tome da „bez dlake na jeziku“ priča o pogreškama, kako tuđim, tako i svojim. Vlasnik frizerskog salona Zanetti, jedini frizer iz regije član Hall of fame-a, ujedno i predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba, Ivica Zanetti ispričat će nam kako dugi niz godina ploviti burnim obrtničkim vodama, kako se usuditi napraviti greške, ali ih i ispraviti i kako se uvijek iznova inspirirati za rad s toliko klijenata.

Uvjerite se iz prve ruke zašto su priče o poslovnim zaj….. toliko posjećene na svakom događanju, zašto su bitne za vaš poslovni put, i ne zaboravite – pričamo 100% iskreno, jer upravo to je krilatica Beep Up konferencije o poduzetničkim greškama, pokrovitelja ovog panela.


bottom of page