top of page

O Business & Lifestyle festivalu

Ponosno najavljujemo dolazak prvog Business & Lifestyle Festivala koji će se održati u Šibeniku od 16. - 18. 5. 2024.!

Ovaj festival je stvoren s ciljem da spoji najbolje od poslovnog svijeta s uzbudljivim aspektima životnog stila. Okupit će stručnjake, entuzijaste i istomišljenike iz različitih područja kako bi podijelili svoja iskustva, znanje i strast prema poslu i životu.

Što možete očekivati od ovog nevjerojatnog događaja?

Renomirani predavači: Festival će ugostiti vrhunske stručnjake iz različitih industrija koji će dijeliti svoje uvide, strategije i inspirativne priče iz svijeta biznisa i lifestylea.

Vrhunski paneli: Očekujte dinamične diskusije i panel rasprave o ključnim temama kao što su inovacije, investicije, liderstvo, razvoj karijere, zdravlje i balans između posla i privatnog života.

Odlična zabava: Nakon intenzivnog dana učenja i networkinga, vrijeme je za opuštanje i zabavu! Upustite se u večernje aktivnosti i druženja koja će dodatno obogatiti vaše iskustvo na festivalu. Pripremili smo za vas čak dva vrhunska koncerta!

Networking: Business & Lifestyle Festival pružit će vam jedinstvenu priliku za povezivanje s kolegama, potencijalnim partnerima i mentorima. Iskoristite ovo vrijeme kako biste proširili svoju mrežu i stvorili vrijedne poslovne kontakte.

Inspiracija: Festival će vas nadahnuti da razmišljate izvan uobičajenih granica, potaknuti vas na osobni rast i razvoj te vas potaknuti da ostvarite svoje najveće ambicije.

Očekujte tri dana intenzivnog, informativnog i nezaboravnog iskustva koji će vas osnažiti i motivirati za nove poslovne i životne podvige.

Pridružite nam se na putovanju ka uspjehu i stilu na prvom Business & Lifestyle

Festivalu u Šibeniku!

Kako je Business week nastao

* inspiracija i razvoj prvog Business & Lifestyle Festivala*

Business Week, prvi događaj ovog tipa, proizašao je iz strastvene vizije agencije BSB Events (Building Smarter Business) da se stvori jedinstveno iskustvo koje spaja poslovni svijet s osobnim razvojem, pružajući priliku sudionicima da istraže nove horizonte i ostvare svoje profesionalne i osobne ciljeve.

Agencija BSB Events, koja je do sada organizirala različite skupove u temama poput prodaje i marketinga, pametnih gradova, odnosa s javnošću, osobnog rasta i razvoja, savjetovanja, vodstva i komunikacija, prepoznala je priliku za stvaranje jedinstvenog događaja koji će objediniti sve te sfere u jedan festival.

U srcu Business Weeka leži uvjerenje da je uspjeh dostupan svima, a festival je tu da pruži alate, uvide i prilike potrebne za ostvarenje tog uspjeha.

Pridružite nam se na prvom Business & Lifestyle Festivalu i budite dio ove inspirativne priče!
 

bottom of page