top of page

Business week -  kreativnost u poslu, ravnoteža u životu

Upoznajte stručnjake iz poslovnog svijeta & ostvarite suradnju s brojnim poduzetnicima na mjestu koji po prvi put spaja poduzetništvo i lifestyle kao nužan balans za lakše ostvarenje ciljeva.​

U srcu Business Weeka leži uvjerenje da je uspjeh dostupan svima, a festival je tu da pruži alate, uvide i prilike potrebne za ostvarenje tog uspjeha.

Pridružite nam se na prvom Business & Lifestyle Festivalu i budite dio ove inspirativne priče!

Amadria Park Hotel Jure Šibenik
Hoteli Solaris 86, Šibenik, 22000, HR

Hotel Amadria Park Jure okružen je bogatom mediteranskom vegetacijom, a nalazi se na 3,7 km od centra Šibenika. Objekt obuhvaća Jure spa, bazeni, bar, restoran te moderno i elegantno uređene sobe.

AP-DIR-SIBENIK-Jure-034-1920x1080-c.jpg

Last minute kotizacije

Zgrabite svoja poslovna odijela i najdraže sunčane naočale jer se bliži događaj koji će vaš poslovni i životni stil dignuti na višu razinu! 


Pridružite nam se na spektaklu predavanja, panela i priča o stilu života na našem nevjerojatnom Business & Lifestyle Festivalu u prekrasnom Šibeniku, od 16. do 18. svibnja 2024.


Od iznenađujućih poslovnih strategija do tajnih savjeta o tome kako živjeti život u punom sjaju, očekuje vas tri dana zabave, inspiracije i networkinga na najvišoj razini.


Spremite se za dozu smijeha, uzbuđenja i možda čak i nekih novih modnih otkrića, jer ćemo zajedno istražiti put do uspjeha s osmijehom na licu!


Nemojte propustiti priliku za izgradnju veza, učenje i zabavu dok istražujemo poslovne i lifestyle tajne u srcu Dalmacije.


Prijavite se odmah i budite dio ovog nezaboravnog iskustva!

Get Tickets

EduLife Expo

sajam edukacija i osobnog razvoja 
Petak 17.5.2024.
10.00 - 19.00 h

Dobrodošli na EduLife Expo, jednodnevni sajam posvećen edukaciji i osobnom razvoju, koji je neizostavan dio prestižnog Business Week festivala.

Na ovom događaju, posjetitelji će imati priliku istražiti raznolike mogućnosti obrazovanja i usavršavanja koje će im pomoći u postizanju njihovih profesionalnih ciljeva.

EduLife Expo pruža platformu djelatnicima ljudskih resursa i ostalim poslovnim profesionalcima da pronađu idealne partnere za obuke i edukacije svojih zaposlenika.

 

U izlagačkom prostoru, posjetitelji će moći upoznati različite trenere i konzultante te se informirati o njihovim uslugama i ponudama.

U dvorani za prezentacije i predavanja,  održavat će se dinamična predavanja i rasprave na temu treninga, ljudskih resursa i osobnog razvoja.

 

Kroz interaktivne prezentacije trajanja 15 minuta, posjetitelji će imati priliku dublje ući u teme koje ih zanimaju i dobiti vrijedne uvide i savjete od stručnjaka iz različitih područja.

* Ulaz na EduLife Expo je uključen u kotizaciju od 3 dana i kotizaciju za 17.5.2024.

Predavanja

15 minutne prezentacije

Izlagački prostor

Networking

Pridružite nam se na EduLife Expu i otkrijte svoj put do uspjeha, gdje se znanje susreće s prilikama!

Pronađite svoje buduće trening partnere, upoznajte potencijalne klijente i iskoristite sve prednosti koje nudi ovaj jedinstveni sajam edukacija i osobnog razvoja.

Vidimo se tamo!

Za izlaganje na EduLife Expu, javite se na hello@bsbevents.com.

EduLife Expo
bottom of page