top of page

Katarina Skroza

Certificirana savjetnica za prehranu

Certificirana sam savjetnica za prehranu te imam preko 7 godina iskustva u radu s klijentima s većim ili manjim viškom kilograma. Iskustvo poremećaja u prehrani u mladosti te kasnije profesionalna natjecateljska karijera u fitnessu bili su mi glavni pokretači ovoga čime se danas bavim. Inače, po struci sam magistra ekonomije za računovodstvo i reviziju. Nakon 10 god. rada u struci, odlučila sam napustiti državnu službu i otvoriti SkrozNutriFit, obrt za savjetovanje u prehrani.

Moja misija je inspirirati i potaknuti ljude da promjenom svojih prehrambenih navika preuzmu odgovornost za svoje zdravlje u vlastite ruke. Cilj mi je pomaganje osobama da na nerestriktivan način pristupaju hrani i skinu suvišne kilograme. Učim ljude kako jesti i mršaviti nepovratno.

Skroznutrifit pristup temelji se na kontinuiranom i svakodnevnom praćenju osobe na putu do njenog cilja - skidanja suvišnih kilograma i održavanja postignute tjelesne težine dugoročno.

Moja usluga pruža svakodnevnu komunikaciju, potpuno individualni pristup, planove prehrane prilagođene klijentovim potrebama i ciljevima.

Više o meni možete naći na: 
https://skroznutrifit.com/ https://www.instagram.com/katarinaskroza/


bottom of page