top of page

Barbara Slade Jagodić

vlasnica at SLADE 

Vlasnica SEO content marketing agencije SLADE.


Online komunikacijom bavi se više od 20 godina. Bila je jedna od prvih web novinarki, urednica, blogerica i community managera u Hrvatskoj, a u svojoj karijeri prošla je put od novinarstva preko rada u startupima i korporacijama sve do osnivanja svog biznisa- SEO agencije. Već 10 godina drži edukacije iz Social media marketinga, Content marketinga, SEO optimizacije i online brendiranja, a možete je osim na webu pratiti i na LinkedInu gdje je vrlo aktivna.
 

SEO pisanje za web - naučite pisati naslove koji dugoročno generiraju promet

Nemate li nepresušnu vreću para za oglase online, sadržaj na webu najisplativije je ulaganje vremena i novca. No ne "kreativan" sadržaj, već onaj koji jasno odgovara na njihove upite na Googleu- SEO optimiziran sadržaj. Na ovom predavanju naučit ćete kako doznati što kupci traže i kako im se pojaviti kao rezultat kada su aktivni i pretražuju. 

Kako se brendirati i prodati online - Speed Course online poduzetništva

Na radionici doznajte kako početi sa stvaranjem vidljivosti online, kako ubrzati cijeli proces i potrošiti najmanje novca moguće da biste dugoročno izvukli maksimalno za sebe. Imate li web stranicu koja ne prodaje, doznajte i kako je možete poboljšati.
•    Gdje graditi business: social media vs. web stranice
•    Kako funkcioniraju algoritmi i kako izvući maksimum iz njih
•    Di su pare: Google vs društvene mreže
•    Izgradnja zajednice: Email vs. followeri
•    Kakav sadržaj stvarati: tekst vs. audio/video 
•    8 koraka pripreme vlastitog content projekta
•    Prodajna optimizacija web stranica
Radionica je namijenjena i početnicima i onima koji imaju već biznis, ali žele izvući maksimum iz online aktivnosti.

Miroslav Varga

specialist at Escape d.o.o.

Miroslav Varga jedini je GCT (Google certified trainer) na svijetu u statusu djeda. Ima veliko iskustvo u upravljanju Google AdWords kampanjama a iza sebe ima na desetke milijuna klikova u kojima je testirao reakcije internetskih tražitelja na svim europskim i sjevernoameričkim tržištima.

Teorija igara + AI = Sexponencijalni rast

Tajne Google funkcije za unapređenje poslovanja

Google ima vrlo moćne alate za svaki posao u svom spektru ponude. Nažalost, jako puno korisnih i besplatnih Google funkcija koje postoje korisnicima na raspolaganju, teško je u natrpanoj svakodnevnici pronaći i naučiti kako ih iskoristiti. 
Na radionci će se polaznicima pokazati neke manje poznate, ali iznimno korisne Google funkcije koje mogu iskorisiti u svom poslu. Sve će se pokazati na primjerima poslovanja polaznika.

Gordan Horbec

osnivač at Opulento

Gordan Horbec je osnivač tvrtke Opulento, jedinog specijaliziranog računovodstvenog servisa za male tvrtke koje se bave uslugama. Diplomirao na Ekonomskom fakultetu, osnivač portala Imamnovac.com i smatra da je financijska neovisnost preduvjet čovjekove slobode.

Radionica :

Brojke ne lažu, za razliku do ljudi

Ako želiš upravljati svojom tvrtkom moraš razumjeti brojke. Brojke ti govore gdje je problem i pomažu u donošenju odluka. Jednom kada shvatiš financijska izvješća više ništa neće biti isto.

Predavanje:

Zašto dobit ne može biti "prevelika"?

Prevelika dobit je oksimoron. Na što se fokusiramo to se povećava a poduzetnik bi se trebao fokusirati na povećanje dobiti. Dobit je nagrada za vaš rizik. 

Sandro Kraljević

founder & CEO at Mind Lab

Sandro Kraljević magistar je psihologije, certificirani NLP majstor, NLP coach i praktičar mindfulnessa i autogenog treninga te se prvenstveno bavi primijenjenom poslovnom psihologijom.

Osnivač je i direktor Mind Lab-a, član Hrvatske psihološke komore, Hrvatskog psihološkog društva i drugih, a u svojoj karijeri napisao je i jednu knjigu: Kako preživjeti u suvremenog džungli?

Kako prodati Z generaciji?​

Ovim predavanjem nastojat ćemo osvijetliti dolazak generacije Z na tržište rada, generacije koja je već donijela potpuno novu dinamiku u poslovnu kulturu. Otkrit ćemo kako njihov jedinstveni pogled na svijet i rad može biti izazovan za tradicionalne poslovne modele te kako prilagoditi strategije prodaje za ovu sveprisutnu skupinu. Podučit ćemo vas metodama koje vam mogu pomoći da razumijete i efikasno komunicirate s generacijom koja polako, ali sigurno oblikuje suvremeno tržište.

​Kako biti dobar vođa ako nikad dosad niste vodili ljude?

Ova radionica dizajnirana je za poduzetnike čiji rast poslovanja nužno vodi prema zapošljavanju prvih djelatnika. Ako ste majstor u svom poslu, ali vam pomisao na vođenje tima izaziva instinktivnu reakciju „zabijanja glave u pijesak“, na pravom ste mjestu. Ne brinite, ovdje ćete osvijestiti da voditeljske vještine nisu bauk – one se mogu steći kroz praksu i učenje, a mi ćemo vas opremiti znanjima i alatima koji su vam potrebni da prebacivanje u tu novu ulogu bude što manje bolno.

Barbara
Gordan
Sandro
Miroslav
Mario V.
Ana B.

Mario Valentić

trener i promotor zdravog načina života

Mario je profesor tjelesne kulture te stručnjak za kondicijsku pripremu sportaša. Osobni je trener i savjetnik te nekadašnji višestruki prvak države u hrvanju grčko-rimskim stilom i reprezentativac. Pokretač je korporativnog OfficeFIT koncepta i HealthyFIT team bulidinga te je koautor je knjige „Detoks program od A do Ž“. Jedan od najpoznatijih promotora zdravog stila života. Osim profesionalne sportske karijere, Mario je i glumac te voditelj. 

Vježba kao lijek- Kako biti fit kada puno sjedimo

Uskoro više o predavanju...

 

Ana Brajković

direktor at CIRCLED

Ana je jedan od vodećih regionalnih trenera s preko 3000 održanih treninga, za koji će polaznici njenih radionica prvo reći da ima nevjerojatnu količinu pozitivne energije.

Nakon korporativne karijere kao direktorice razvoja i voditeljice edukacija zadnjih 12 godina radi samostalno na tržištu kao konzultant i poslovni trener te održava treninge na teme prodaje, maloprodaje, asortimana, komunikacije, upravljanja ljudima i niza drugih. Kada ne održava treninge – onda preslaguje trgovine kako bi one prodavale bolje.  

Osjetila, Emocije, Doživljaji: Sastojci za prodajni uspjeh​

Otkrijte kako moć osjetila, emocija i doživljaja može transformirati pristup prodaji i stvaranju snažne vezu s kupcima koje vode nezaboravnim prodajnim iskustvima. Bilo da imate svoju prodavaonicu, showroom, ordinaciju, prodajete online ili direktno na sastancima – prodaja je daleko više od transakcije. 

​Prezentacija nije prodaja: Umjetnost uspješne prodaje

U prodaji se vrlo često fokusiramo na sebe i svoj proizvod ili uslugu i tako upadnemo u zamku prezentiranja i na kraju dobijemo čekamo da se netko povratno javi ili ne prodamo. U prodaji se nikad ne radi o vama i vašem proizvodu već o kupcima i što taj proizvod čini za kupca. Naučite kako suptilno voditi svoje kupce kroz prodajni proces te kako ga iskoristiti  kao priliku za izgradnju dugoročnih odnosa. 

Davor Bilman

Owner and Director at Faktor B

Davor je po struci ekonomist s preko 20 godina rada u prodaji i preko 15 godina kao trener kroz čije radionice je prošlo više od 500 tvrtki. U svojoj karijeri prodavača svakodnevno se susretao s ljudima i tražio način kako da najlakše i najbrže zaključi kojem tipu osobnosti pripadaju.

Pokaži mi cipele i reći ću ti kako prodati

SKENER OSOBNOSTI by Davor Bilman jedinstvena je metoda prepoznavanja ljudske osobnosti koja je jednostavna i praktično primjenjiva u situacijama kada želite brzo prepoznati osobnost.
Jedan od brojnih markera za prema ovoj metodi za prepoznavanje osobnosti su i cipele. Davor će nam pokazati kako primijeniti platinasto pravilo u prodaji, odnosno pokazati će vam nekoliko pravila za prodaju svakom tipu osobnosti.

Dario Marčac

Osnivač Crewa i jedan od vodećih TikTok kreatora u regiji

Dario Marčac, osnivač Crewa i jedan od vodećih TikTok kreatora u regiji, s preko 500,000 pratitelja na svom profilu te preko 120 milijuna impresija ostvarenih za klijente, odigrao je ključnu ulogu u formiranju i uspjehu Crew zajednice. Pod njegovim vodstvom, Crew danas broji preko 60 kreatora s ukupno više od 8 milijuna pratitelja, čineći ga najvećom TikTok zajednicom kreatora u regiji. 

Dajem ti rič

U digitalnom dobu prisutnost na društvenim mrežama neizbježan je dio poslovanja, ali ključno je odabrati prave platforme za maksimalni doseg. Predavanje "Dajem ti rič" fokusira se na dvije mreže koje dominiraju digitalnim prostorom po pitanju organskog dosega: TikTok i LinkedIn. Otkrit ćemo kako su ove dvije platforme, iako na prvi pogled potpuno različite, zapravo vrlo slične i na koji način se mogu zajedno strateški iskoristiti za izgradnju brenda i ostvarivanje impresivnog dosega.

Razmotrit ćemo ključne taktike za privlačenje pažnje i angažmana na ovim platformama, uključujući pravilo prve 3 sekunde na TikToku i prva 3 reda na LinkedInu. Naučit ćete kako uspješno prenositi i prilagođavati sadržaj između ove dvije platforme, pretvarajući profesionalne tekstove u kreativne video zapise i obrnuto, sve s ciljem povećanja vašeg riča 😉.

Predavanje je namijenjeno poduzetnicima i marketinškim stručnjacima koji žele iskoristiti moć društvenih mreža na najefikasniji način, usmjeravajući se na platforme koje nude najveći organski potencijal.
 

Davor B.
Marčac
Nobilo

Ivana Nobilo

Executive Trainer,  suvlasnik DI Brains, izvanredni profesor na Les Roches Sveučilištu

Uskoro...

Zašto svi misle da žene kupuju drugačije od muškaraca

Otključajte misterij: Zašto svi misle da žene kupuju drugačije od muškaraca! Uronite u duhovito i pronicljivo istraživanje mitova i stvarnosti iza kupovnih navika, otkrivajući zašto smo svi uvjereni da su žene i muškarci svjetovi odvojeni u prolazima i na internetu. Pripremite se za sat vremena smijeha, iznenađenja i a-ha trenutaka koji će, nadamo se, promijeniti vaš pogled na vašu košaricu, a i život!

Damir Tomljanović

Uskoro...

.

..

Damir Tomljanovć

Stjepan Beloša

Diamond Sapphire Manager at Forever Living

12 godina profesionalno se bavi s mrežnim marketingom.

Voditelji su strukture od preko 6000 lidera u 70 zemalja svijeta te među najplaćenijim networkerima na našim područjima. 

Mrežni Marketing - afrodizijak za poslovni uspjeh

Kako mrežni marketing može djelovati kao snažan afrodizijak, ne samo pobuđujući želju za uspjehom već i otvarajući neograničene mogućnosti za rast i prosperitet vašeg poslovanja. U svijetu gdje tradicionalne metode marketinga gube na snazi, mrežni marketing se izdiže kao ključna strategija koja može revitalizirati i najsporije poslovne puteve, dajući im novu energiju i smjer.

Marijana Perinić

Meetings & Events, Producer, TV presenter, Blogger, Book Writer

Marijana Perinić radi kao spisateljica, kolumnistica, voditeljica, komičarka, imitatorica i menadžerica zbog čega su je mediji proglasili najsvestranijom Hrvaticom.
Pokrenula je prvi tematski stand-up comedy show u regiji o muško-ženskim odnosima „Štiklom u mozak, loptom u dupe“, a vrhunac komičarske karijere joj je imitacija bivše predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović. Komičarskim duhom i danas uveseljava svoju publiku, i to svake srijede, u zabavnoj rubrici „ Točno u sridu! “, na najčitanijem zagrebačkom portalu Zagreb.info.
Prije 12 godina je osmislila talk-show „Ženska priča“, u kojem s gostima tematizira važna pitanja i aktualnosti vezane uz žene, promovirajući tako snagu ženske solidarnosti i međusobne podrške.
Iza sebe ima četiri objavljene knjige:  „Gore ne može“, zbirku šaljivih priča sa stand up comedy nastupa, te tri romana „ Šaka suza, vrića smija“,„ Jesi online?“ i „ Raskrižje“, a uskoro joj izlazi nova, peta knjiga,.

(R) Evolucija rodnih uloga powered by Ženska priča - moderator

Uskoro...

Beloša
Marijana Perinić

Melita Pavlek

Owner at 7th SENSE, NLP coach, mindfulness trainer

Melita Pavlek savjetnica je za komuniciranje, NLP Leadership COACH. Uz bogato iskustvo u odnosima s javnošću i novinarstvu, trenerica je poslovnih vještina i mindfulness tehnike u svakodnevnom životu. 
U svojim edukacijama kombinira napredne tehnike leadershipa i javnog nastupa s naglaskom na izgradnju autentične vrijednosti svake osobe Vlasnica je brenda 7thsense coaching  te autorica motivacijskih kartica "Poticaj za svaki dan" i radnog priručnika "Uspjeh je izbor".  Autorica je podcasta Poslovnog dnevnika - Govornik u kojem promovira teme vezane uz poduzetništvo i osobni razvoja. 

Radionica: Sreća je izbor - kako biti sretan?

CILJ RADIONICE; Razumijevanje koncepta sreće kao aktivnog izbora.
Radionica je namijenjena svima koji žele svjesno i aktivno uložiti u svoje buduće ciljeve, aktivnosti i želje. Bez obzira imate li iskustva ili stečenih certifikata u osobnom razvoju, možete se priključiti u našoj potrazi za srećom. 
O radionici; Kroz radionicu ćemo se baviti jednostavnim tehnikama mindfulnessa te prepoznavanja vlastitih izvora sreće. Ključni elementi koji se povezuju sa srećom su pozitivna emocionalna iskustva, osjećaj smisla i svrhe, ali i zadovoljstvo životom. I upravo zato ćemo snimiti upravo trenutačnu razinu zadovoljstva različitim područjima našeg života. Ako se slažemo da ne postoji univerzalni recept za sreću jasno je da moramo zagrebati malo dublje u naše želje, vrijednosti i uvjerenja kako bi pronašli jedinstvenu formulu. Uz nekoliko jednostavnih alata i coaching kartice, pokušat ćemo detektirati što možemo učiniti za jednu kap sreće više. Ali... i kako motivirati druge na tu potragu. 
Sve u svemu......... igrat ćemo se i uživati. 

Antonija Sandrić (Mišura)

Bivša košarkaška reprezentativka, najljepša sportašica na OI u Londonu 2012.

Bivša košarkaška reprezentativka, igrala u 5 različitih država, trenutno majka dvoje dijece, Tare i Noela . Za sebe kaže: "
Danas uživam u majčinstvu , bavim se stvarima koje me ispunjavaju i čine sretnom. Sport je uvijek dio mene, jer još uvijek treniram i ne mogu zamisliti da to nemam u svom životu."

(R) Evolucija rodnih uloga powered by Ženska priča

Uskoro...

Melita Pavlek
Antonija Sandrić (Mišura)

Hrvoje Bujas

Predsjednik UGP, jedan od osnivača Pravi Klik d.o.o. i Siguran Klik d.o.o. 

Hrvoje Bujas jedan je od troje osnivača i partnera u tvrtkama Pravi Klik d.o.o. i Siguran Klik d.o.o. Navedene tvrtke stoje iza brendova kao što su CrnoJaje.hr – vodeći eCommerce site baziran na uslugama u RH, GoHome – tražilica nekretnina koja trenutno posluje u 7 zemalja (Hrvatska, Slovenija, BiH, Italija, Češka, Slovačka i Srbija) te Osiguraj.me – online kupnja polica auto osiguranja. Završio je Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Jedan je od inicijatora i suosnivača CISEx-a (Udruge hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera), a od 2011. do 2013. bio je Predsjednik i član Upravnog odbora.  Jedan je od pokretača Inicijative Glas poduzetnika.

Panel - Poduzetnički zajebi powered by Beep Up 

Više informacija uskoro...

 Dr. Saša Piljek

Doktor medicine, kiropraktičar, voditelj seminara osobnog rasta

Saša Piljek je doktor medicine, kiropraktičar, govornik, majstor borilačkih vještina, iscjelitelj, te voditelj seminara i radionica osobnog rasta. Velik dio svoje karijere  posvetio je istraživanju  komplementarne medicine.
Također, predaje studentima medicine i pomaže im u sagledavanju šire slike materije i holističkom pristupu.  
Velik dio svoje karijere posvetio je savjetovanju i edukaciji  velikih kompanija u području  prodaje, uspjeha i osobnog rasta. Njegova predavanja uvijek pružaju jedinstveno iskustvo samospoznaje. 

U stjecanju svog znanja dr.Piljek proputovao je od Južne Afrike, Tajlanda, Amerike, Londona i Zagreba  pažljivo i studiozno povezujući suvremenu medicinu i drevna znanja. 
Rezultat toga je međunarodna potražnja za njegovim znanjem i terapeutskim sposobnostima.
U Americi je 9 godina vodio uspješnu privatnu ordinaciju pod nazivom “Health Concepts and Solutions”, te postao stručnjak za brze oporavke, posebno vrhunskih sportaša.
Dugi niz godina su njegovi pacijenti bili najzvučnija imena profesionalnog sporta: Michael Jordan, Tiger Woods, Andre Agassi, LeBron James, te osobe iz javnog života poput: Jennifer Lopez i Pitbull-a.
Dr. Piljek učio je od najboljih i najizvornijih bez granica i adresa, ne libeći se koristiti  u svom radu znanja suvremene znanosti kao i drevna šamanska znanja.
Surađivao je s velikanima osobnog rasta poput: Ester Hicks, Bob Proctor, Deepak Chopra, Dr.Michael Beckwith, Wayne Dyer..
Danas u Zagrebu vodi uspješnu privatnu ordinaciju za kiropraktiku i integrativnu medicinu.

Work-Life Tango: Ples između posla i života

Spoznajte svoju vrijednost

Na predavanju "Spoznajte svoju vrijednost", dr. Saša Piljek će istražiti kako svjesno mjerimo svoju vrijednost te kako neprekidno raditi na njenom unaprjeđenju.

Hrvoe Bujas
Saša Piljek

Ivica Tucak

Vaterpolski trener, izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije

Vaterpolski trener, izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije i bivši vaterpolist. 2009 proglašen je najboljim trenerom grada Šibenika, a 2017 godine dobiva nagradu za iznimna postignuća u sportu i promidžbi grada Šibenika.
Uz dva svjetska zlata ima i europsko, u kolekciji devet odličja na najvećim natjecanjima su još olimpijsko, svjetsko i europsko srebro te dvije svjetske bronce i jedna europska.

​(R) Evolucija rodnih uloga powered by Ženska priča

Više informacija uskoro...

Drago Cmuk

Founder & PartnerFounder & Partner Mazars

Više informacija uskoro...

Inovacija ili imitacija: AI dileme

Više informacija uskoro...

Ivica Tucak
Drago Cmuk

Izabela Vrtar 

GROW! programska direktorica

Urednica emisije "Pitanje stila s Izabelom" na HRT-u

Uskoro..

EduLife panel: TEAM BUILDING 3.0: Može li smisao pobijediti zabavu?

Kako se mijenja 'lice'  klasičnih team buildinga u Hrvatskoj i regiji? Panel donosi veliko regionalno istraživanje na temu motivacije i frustracija zaposlenika – na svim korporativnim razinama - te predstavlja razvojni program GROW!  O tome zašto ustaljena paradigma cilj > tim > pojedinac više ne funkcionira te zbog čega rast kompanije proizlazi iz rasta pojedinca, govore Izabela Vrtar (GROW! programska direktorica), Blanka Šimundža Anušić (GROW! business & strategy developement), Martina Sokač Saraga (MSS Puls, business developement, communication and HR consultant) i Davor Bilman (soft skill trener, smart team bulding organizator).

Martina Sokač Saraga

MSS Puls, business developement, communication and HR consultant

Više od 15  godina provela je na menadžerskim pozicijama u područjima poslovnog razvoja, strateškoga komuniciranja i upravljanja ljudima.
Bila je članica Uprave za poslovni razvoj Bloomberg Adrije, a dugi niz godina je obnašala funkciju direktorice Sektora za komunikacije u Hrvatskoj gospodarskoj komori, gdje je vodila Odjele za odnose s javnošću, Ljudske resurse, Marketing, Multimediju te Kontaktni centar
Na Fakultetu političkih znanosti završila je studij novinarstva, a trenutno pohađa doktorski studij Komunikologije J.J. Strossmayera. Alumni je Akademije za politički razvoj Vijeća Europe. Prošla je NEW code leadership program za emocionalno vođenje te je pohađala niz edukacija iz područja komunikacija, lidershipa, razvoja poslovanja i upravljanja ljudskim resursima. Danas kao CEO MSS Puls se bavi poslovnim savjetovanjem u područjima poslovnog razvoja, upravljanja ljudima, komunikacijama i edukacijama.  Niz godina provodi radionice komunikacija, Leadership treninge te radi na  unaprjeđenju zadovoljstva zaposlenika i timske učinkovitosti.

EduLife panel: TEAM BUILDING 3.0: Može li smisao pobijediti zabavu?

Kako se mijenja 'lice'  klasičnih team buildinga u Hrvatskoj i regiji? Panel donosi veliko regionalno istraživanje na temu motivacije i frustracija zaposlenika – na svim korporativnim razinama - te predstavlja razvojni program GROW!  O tome zašto ustaljena paradigma cilj > tim > pojedinac više ne funkcionira te zbog čega rast kompanije proizlazi iz rasta pojedinca, govore Izabela Vrtar (GROW! programska direktorica), Blanka Šimundža Anušić (GROW! business & strategy developement), Martina Sokač Saraga (MSS Puls, business developement, communication and HR consultant) i Davor Bilman (soft skill trener, smart team bulding organizator).

Izabela Vrtar
Martina Sokač Saraga

Blanka Šimundža Anušić

Owner § CEO Carte Blanche te GROW! Strategy and business development Director

Blanka Šimundža Anušić, marketinška stručnjakinja i business consultant u više od 20 godina karijere vodila je vodeće regionalne medijske projekte (Story, Elle, Sensa, National Geographic, Adria Luxury Society & Summit…) kroz 360, omnichannel pristup –print, video, digital, eventi, b2b projekti, native kampanje… U fokusu njezine agencije Carte Blanche personaliziran je pristup klijentima koji obuhvaća business development i marketing strategije te komunikaciju. 

EduLife panel: TEAM BUILDING 3.0: Može li smisao pobijediti zabavu?

Kako se mijenja 'lice'  klasičnih team buildinga u Hrvatskoj i regiji? Panel donosi veliko regionalno istraživanje na temu motivacije i frustracija zaposlenika – na svim korporativnim razinama - te predstavlja razvojni program GROW!  O tome zašto ustaljena paradigma cilj > tim > pojedinac više ne funkcionira te zbog čega rast kompanije proizlazi iz rasta pojedinca, govore Izabela Vrtar (GROW! programska direktorica), Blanka Šimundža Anušić (GROW! business & strategy developement), Martina Sokač Saraga (MSS Puls, business developement, communication and HR consultant) i Davor Bilman (soft skill trener, smart team bulding organizator).

Izv.prof.dr.sc. Tea Vukušić Rukavina

Docentica na Medicinskom fakultetu u Zagrebu

Tea Vukušić Rukavina je izvan konvencionalnih okvira po mnogočemu, žena koji voli nogomet, istrčava polu-maratone, psihijatrica koja manje radi uživo klinički s pacijentima, puno više se bavi javnim zdravljem i promocijom mentalnog zdravlja. Radi na Medicinskom fakultetu kao izvanredni profesor. Znanstveni interes nalazi u profesionalizmu zdravstvenih djelatnika na društvenim mrežama, kvalitativnoj metodologiji, promociji i prevenciji mentalnog zdravlja, stigmi duševnih bolesti, odnosu medija i zdravstva, komunikacija u znanosti te zdravstvenom menadžmentu. 
Istinska znanstveno-stručna ljubav je područje odnosa medija i zdravlja. Zaljubljenost u odnos medija i zdravlja počela je 2001. g., slučajnošću, jer je imala sreće biti na pravom mjestu, u pravo vrijeme i s pravom ekipom. Bila je direktor simpozija Mediji i zdravlje, od 2002. do 2019. godine, pokušavajući unaprijediti suradnju zdravstvenih djelatnika i predstavnika medija, uz trik da ih se odvede na izolirana i čarobna mjesta poput Motovuna i Grožnjana te im se omogući da surađuju i uče jedni od drugih „igrajući se“. 
Zadnjih šest godina, s timom suradnika koje gnjavi u sitne jutarnje sati e-mailovima, intenzivno je proučavala kako se zdravstveni djelatnici ponašaju na društvenim mrežama, koliko su profesionalni pri tome te jesu li svjesni „digitalnih otisaka“ koje ostavljaju. Uz to istraživala je i utjecaj društvenih mreža i COVID-19 pandemije na mentalno zdravlje adolescenata.

Digitalni detox - Kako Pravilno Upravljati Tehnološkom Povezanošću

Više informacija uskoro...

Tea Vukušić Rukavna
Blanka Šimundža Anušić

Marko Gulan

Cyber Security Consultant, South East Europe at Schneider Electric

Uskoro..

Cyber security- znamo što ste gledali prošli tjedan

Više informacija uskoro..

Nela Dunato

Dizajnerica vizualnih komunikacija, umjetnica i spisateljica

Svestrana kreativka s 20 godina profesionalnog iskustva u području grafičkog dizajna, s naglaskom na razvoj brandova i vizualnih identiteta. Putem interneta surađuje s klijentima – tvrtkama, udrugama i institucijama – na 4 kontinenta.
Vodi radionice kreativnih i poslovnih vještina te objavljuje edukativne članke, a njen svojevremeno popularni i nagrađivani Tutor.blog inspirirao je i educirao cijelu generaciju mladih hrvatskih dizajnera.
2018. objavila je knjigu “The Human Centered Brand”, sveobuhvatni priručnik o brand strategiji za pružatelje usluga i kreativce. Trenutno uređuje i ilustrira svoju drugu knjigu “Ključevi kreativnosti”.
Sudjelovala je na brojnim umjetničkim izložbama u Hrvatskoj i SAD-u te ilustrirala naslovnice knjiga iz žanra fantastike. Sada stvara umjetnost radi vlastitog zadovoljstva i nastoji inspirirati druge ljude da kroz stvaralaštvo bolje upoznaju sebe, razviju samopouzdanje i unaprijede svoje mentalno zdravlje.

Digitalni detox - Kako Pravilno Upravljati Tehnološkom Povezanošću

Više informacija uskoro...

"Bustanje" kreativnosti

Više informacija uskoro...

Mark Gulan
Nela Dunato

Damjana Ocvirk

Direktorica prodaje Trenkwalder Slovenija i Hrvatska

Diplomirana ekonomistica u službi Trenkwalder d.o.o. sa dokazanim radnim iskustvom u području ljudskih potencijala. Posjeduje veliko iskustvo u pregovorima, upravljanju talentima, poslovnom planiranju, HR savjetovanju i profesionalnom zapošljavanju. Snažna je prodajna stručnjakinja te uspješno koristi svoje vještine o poslovnom znanju, menadžmentu, marketingu i povezanim uslugama poslovne podrške. Pomaže tvrtkama da postignu svoje ciljeve s produktivnim zaposlenicima.

Kako zaposliti talente i izbjeći pacijente

Više informacija uskoro...

Iris Domazet Malobabić

Owner & CEO at ADRIATIC CONCIERGE  
 

Vlasnica je turističke agencije „Adriatic Concierge“ koja sa svojim uredima u Hrvatskoj i Crnoj Gori posluje uspješno već 12 godina. Nakon višegodišnjeg rada u  drugim tvrtkama gdje je dostigla pozicije Direktorice, odlučila je pokrenuti vlastitu agenciju jer voli slobodu odlučivanja i mogućnost bržeg provođenja odluka, mogućnost da se kreativno izražava svaki dan u poslovanju, a osobito ju privlače putovanja, druženja. Velika doza dnevne inspiracije dolazi od njena dva sina, čija je ponosna mama. Vjeruje da je život relativno kratak i da ga moramo jednostavno proživjeti čineći dobra djela svaki dan, pa makar i ona malena kao upućeni osmjeh, lijepa riječ jer male stvari čine ljepotu življenja.

Kako prodati luksuz

Više informacija uskoro...

Damjana Ocvirk
Iris Domazet Malobabić

Marijan Palić 

Modern marketing strategist and consultant I Atomski Marketing Book Author

Marijan Palić stručnjak je za digitalni marketing, autor hit-knjige „Atomski marketing“ te  vlasnik istoimene tvrtke za konzalting u marketingu. Vodio je marketing u  jednoj od najbrže rastućih IT tvrtki  - Notch, kao i u vodećoj poslovnoj školi u Jugoistočnoj Europi, COTRUGLI Business Schoolu. S timom Overtime osvajač je nagrade za najbolji medijski projekt ‒ vođenje digitalne komunikacije tijekom Svjetskoga rukometnog prvenstva u Kataru. Uspješno je vodio političke kampanje na Parlamentarnim i Lokalnim izborima, a suautor je prve knjige o Snapchatu u sportu. Predaje na Poslovnom učilištu Experta na programu Specijalist za digitalni marketing i društvene mreže te u Akademiji Demosten.

5 najvećih pogrešaka u komunikaciji na društvenim mrežama

Više informacija uskoro..

Iva Mia Krušlin

Ceo & founder IMC, Predjednica Mindfulness Inicijativa Hrvatska- eamba,
članica upravnog odbora Europskog udruzenja za mindfulness (eamba), 
Mindfulness učiteljFacilitator adaptivnog vodstva,Sistemski business trener

mr. sc. Iva Mia Krušlin, predsjednica  je udruge Mindfulness Inicijativa Hrvatska
 
Iva Mia je na Sveučilištu Oxford, Oxford Mindfulness Centre, završila edukaciju pod nazivom mentalni trening mindfulness/potpuna svjesnost na radnom mjestu, namijenjen javnoj upravi i korporativnom sektoru.
 
Magistrirala je javnu upravu i menadžment na Harvard Kennedy School na Sveučilištu Harvard te međunarodne odnose na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Studij iz poslovne ekonomije (Business Administration) završila je na fakultetu Beijing Inti Management College u Pekingu i na Sveučilištu Hertfordshire u Velikoj Britaniji.
 
Na Neuroleadership institutu završila je tzv. Brain – Based Coversation Skills (metodologija temeljena na neuroznanosti akreditirana kod Međunarodne coach federacije).
Članica je Globalne Mreže mindfulness inicijativa koja okuplja zagovornike mindfulness-a i političare koji prakticiraju mindfulness.
 
Napisala je knjigu Priručnik za lidere – Nesebičnost u politici, izdavač Planetopija. Knjiga daje preporuke kako lideri (na radnim mjestima) mogu održati svoje mentalno i emocionalno zdravlje.

 

Harmonija unutar kaosa-Mindfulness taktike za poduzetnički mir

Mindfulness praksa nudi mnoge mogućnosti u korporativnom svijetu. Velike svjetske tvrtke poput Applea, Google, Aetna, prepoznali su ulogu mindfulnessa u stvaranju bolje radne sredine, poboljšane interne komunikacije te povećanje kvalitete usluge klijentima. Upravo iz tog razloga svjetske korporacije ulažu znatna financijska sredstva u mindfulness programe. Na ovom predavanju predstaviti ćemo rezultate kako je 8- tjedni mindfulness trening, koji smo proveli na radnom mjestu, povećao otpornost zaposlenika na stresne situacije i poboljšalo kvalitetu usluge građanima. Također ćemo predstaviti projekt ’Tvrtke koje brinu’ čiji je cilj promicati otpornost, učinkovitost, dobrobit i poticajnu atmosferu na radnom mjestu. Ovo je radionica za sve koji žele saznati kako Mindfulness praksa pomaže u radnoj sredini.

Lidership i Odlučivanje 

Znanstveno je dokazano da proječna osoba donese 33,000 odluka u jednom danu. Lideri donose - svakodnevno - puno više odluka. Upravo zbog količine odluka koje moraju donijeti, lideri često mnoge donesu na nesvjesnoj razini. Lideri kada donesu odluke one, mogu imati, dalekosežne posljedice ‘(pozitivne ili negativne) na cijelo poslovanje. Na ovoj radionici praktično ćemo pokazati i osvjestiti kako odluke koje donesemo utječu na cijeli sustav - poslovanje - pružajuči nam dublje razumijevanje organizacije.  Ova radionica je za sve koji žele naučiti više o sistemskom donošenju odluka.

Marijan Palić 
Iva Mia

Maria Santini

Magistra psihologije, edukator

Magistra psihologije s višegodišnjim iskustvom kreiranja i održavanja grupnih treninga i edukacija
na temu prodajnih vještina i osobnog razvoja.
Svoj rad je započela radeći u struci u javnom sektoru, a nastavila u privatnom sektoru gdje je u vodećoj svjetskoj kozmetičkoj kompaniji  radila kao korporativni regionalni edukator. 
Direktno je bila zadužena za edukaciju i razvoj timova te za implementaciju i prijenos globalne trening strategije na
regionalno tržište. 
U periodu ograničenih resursa i ulaganja najviše je naučila o intrinzičnoj
motivaciji ljudi i kako im stvoriti uvjete da bi oni nastavili sa zadovoljstvom ostvarivati sebe kao zaposlenike, a prvenstveno kao osobe i davati svoj puni potencijal.
Uz završenu psihologiju trenutno pohađa edukaciju za psihoterapeuta Realitetne terapije te posljednjih godinu dana aktivno radi 1:1 savjetovanje s osobama koje se žele osobno i
profesionalno razvijati.

Digitalni detox - Kako Pravilno Upravljati Tehnološkom Povezanošću

Više informacija uskoro...

Barbara Maheshwari

Director at Remote Bob

Barbara je završila je sociologiju i komunikologiju, knjigovodstvo i EMBA Međunarodni Menadžment u Business school Cotrugli. Trenutno živi par mjeseci godišnje u Londonu, par u Indiji, par u Dubaiu, i par u Šibeniku ili Zagrebu.

Prijatelji i kolege opisuju je kao snalažljivu, entuzijastičnu, zaigranu i ambicioznu osobu. U zadnjih 15 godina radila je u prodaji, konzaltingu, i menadžmentu, te na raznim poduzetničkim projektima. Barbara je u Londonu pomagala tech startupovima s pravljenjem procesa i razvojem poslovanja, restrukturirala je polikliniku za estetsku kirurgiju, i postavljala je franšizu za pogrebno poduzeće. Osim toga, radila je i konzalting za obiteljsku firmu u Indiji u edukacijskom sektoru koja je prošle godine dobila investiciju 600 milliuna dolara, i o kojoj je napravljena serija na Netflixu. 

Remote Bob www.remotebob.co.uk agencija za virtualne asistente je firma koju je Barbara Maheshwari osnovala dok se našla zaglavljena u Indiji tijekom lock downa, a firma danas broji oko 40 članova tima i radi s nekima od najpopularnijih Britanskih poduzetnika.

Za Američki brend Founders Live one organizira startup pitching natjecanja u Zagrebu 4 puta godišnje - te je pod njenim vodstvom event u Zagrebu dospio među top 10 u svijetu, te je vlasnik franšize Founders Livea odlučio osobno posjetiti Zagreb i čestitati timu na uspjehu. 

Osim građenja businessa, njena velika strast je pomaganje ljudima, pa je osnovala i Udrugu Ljudskih Potencijala preko koje nudi kratke edukacije i prakse nakon kojih se brzo može pronaći posao. Do sada je pomogla desetak ljudi da u potpunosti promijene svoju karijeru i izgrade život o kakvom su nekada sanjali.

U slobodno vrijeme Barbara voli ići na dobre tulume s prijateljima, voziti motor, i raditi energy healing tretmane.
 

Na Rubu Promjene: remote rad

..

Maria Santini
Barbara Maheshwari

Jasna Rilović

Owner and Consultant at Human Capital d.o.o. 

Jasna Rilović, konzultantica za ljudske resurse, već je više od 20 godina uključena u upravljanje ljudskim resursima. Nakon godina rada na vodećim pozicijama u odjelima za ljudske resurse kako u stranim tvrtkama (Renault Nissan, Abbott, ACG Worldwide) tako i domaćima (Lura Group), 2014. godine osnovala je tvrtku "Human Capital" i aktivno pomaže srednjim i malim poduzetnicima u učinkovitoj provedbi svih procesa upravljanja ljudskim resursima. Paralelno s konzultantskim radom, 2020. godine Jasna je osnovala jedinstveni program za razvoj stručnjaka za ljudske resurse nazvan "Learning by Doing". Ovaj jednogodišnji online obrazovni i mentorski program završilo je više od 150 sudionika iz zemalja Adria regije, uključujući Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i druge zemlje unutar našeg jezičnog područja.
Kao diplomirana socijalna pedagoginja, Jasna stalno unapređuje svoje znanje i posjeduje licence poput Akademije izvršnog coachinga, NLP Master Practitioner, CCU Coaching Clinic, SHL Training Academy za provođenje procjena i razvojnih centara te brojnih drugih certifikata koji joj pomažu u primjeni najmodernijih praksi upravljanja ljudskim resursima.

Kako zaposliti talente i izbjeći pacijente

Više informacija uskoro..

Jan Stedul

Head of Growth @ Mindsmiths

Jan Stedul, u proteklih šest godina, izgradio je svoj put do pozicije jednog od vodećih stručnjaka u primjeni umjetne inteligencije za produbljivanje odnosa između brenda i kupaca. Njegovo bogato iskustvo u ovom ključnom aspektu moderne ekonomije traje već dvadesetak godina, obuhvaćajući različite uloge.
Tehnološku ekspertizu stekao je u AI startupu Mindsmiths, gdje kao ključan član tima za razvoj radi s nekim od najvećih klijenata u industrijama poput zdravstva, telekomunikacija, bankarstva i e-trgovine. Svoj društveni doprinos u svijetu umjetne inteligencije ostvario je volontiranjem u udruzi CroAI te dovođenjem tečaja Elements of AI u Hrvatsku kojim je CroAI uspio ostvariti zadani cilj edukacije hrvatskog društva o osnovama umjetne inteligencije.
Janovu jedinstvenu perspektivu na ljudske emocije i odnose s brendovima oblikovala je njegova karijera u medijskoj industriji. Kao uspješan TV producent, Jan je bio kreativni um iza nekih od najpopularnijih hrvatskih TV emisija koje su privlačile milijune gledatelja. Integrirajući svoje medijsko iskustvo u tehnološki svijet, Jan je postao stručnjak koji razumije kako spojiti ljudsku dimenziju s naprednim tehnološkim inovacijama.

 Inovacija ili imitacija: AI dileme

Više informacija uskoro..

Jasna Rilović
Jan Stedul

dr. sc. Ema Menđušić Škugor

Co-Managing Partner@DTB law firm

Ema je Co-Managing partner u odvjetničkom društvu DTB, u kojem vodi timove za korporativno pravo i pravo reguliranih industrija. U svom radu često istražuje digitalnu legislativu i pravo tehnologija. 
Kao korporativna odvjetnica upoznata sa širokim krugom pravnih tema iz područja trgovačkog prava i prava društava, Ema savjetuje neke od DTB-ovih najvećih korporativnih klijenata. Dubinsko poznavanje pravnog okvira i internih korporativnih procesa omogućuje joj učinkovito savjetovanje klijenata u svim njihovim svakodnevnim potrebama. Pored toga, Ema aktivno sudjeluje i u složenim transakcijama te zadacima projektnog tipa. Njeno poznavanje prava Europske unije već ju je u ranim fazama karijere usmjerilo ka savjetovanju klijenata koji posluju u raznovrsnim reguliranim industrijama.
Među njezine stručnosti treba ubrojiti i pravo javne nabave. Ema u svom radu učestalo savjetuje lokalne i inozemne korporativne klijente o svim dijelovima procesa javne nabave, a  aktivno sudjeluje i u krojenju primjenjivih politika i propisa kao predsjednica Odbora za javnu nabavu koji djeluje pri Američkoj gospodarskoj komori u Hrvatskoj. 
U slobodno vrijeme Ema predaje pravo tehnologija na Sveučilištu Algebra, a kao predavač redovito sudjeluje i na brojnim stručnim skupovima i konferencijama. 

 Inovacija ili imitacija: AI dileme

Više informacija uskoro..

Ivana Štulić

trener/coach pozitivne psihologije

Ivana Štulić, trenerica pozitivne psihologije, coach, konzultantica, spikerica i autorica.
Nakon 10 godina korporativne karijere, od 2016. vodi vlastiti biznis u kojem radi s organizacijama i pojedincima na unapređenju wellbeinga i razvoju leadershipa uz znanstveno utemeljene principe pozitivne psihologije. Magistra je primijenjene pozitivne psihologije (Cambridge, UK), certificirani coach (EMCC EIA Senior Practitioner, PrinciplesYou Assessment Coach i Corporate Wellbeing Coach), certificirana poslovna trenerica (Poslovna izvrsnost, RH), i po prvoj struci inženjerka elektrotehnike (FER, RH). Završila je edukaciju Science od Happiness at Work (Berkeley, SAD). Autorica je knjige "Kako voljeti život" u kojoj je opisala svoje iskustvo hodanja Camina de Santiaga te primjenu pozitivne psihologije. Omiljeni citat: "Brod u luci je siguran, ali to nije ono za što se brodovi grade."

 

Stres (ne) mogu izbjeći, a burnout?

Prema istraživanju Gallupa, gotovo dvije trećine zaposlenih s punim radnim vremenom suočava se s izgaranjem u nekom trenutku na poslu. Jeste li znali da burnout može uzrokovati permanentne promjene u mozgu (između ostalog)? To je ozbiljan problem sa štetnim posljedicama za fizičko i mentalno zdravlje ljudi, kao i za radnu okolinu. Na ovom predavanju naučit ćete postoji li zdravi stres i kada je on ok, koja je razlika između stresa i burnouta te kako rano uočiti simptome i prevenirati burnout na vrijeme. Pozitivnim navikama možemo uvelike utjecati na to kako se nosimo sa stresom, a ponekad se treba zapitati i je li radna okolina uistinu dobra za nas. Iz perspektive menadžera i poslodavaca dobro je razumjeti što dovodi do burnouta te kako ga svojim djelovanjem i poticanjem zdravije radne kulture možemo izbjeći.  

Ema Menđušić Škugor
Ivana Štulić

Ivan Bešlić 

Suosnivač i Chief Strategy Officer sportske platforme Sofascore

Ivan Bešlić je suosnivač i Chief Strategy Officer sportske platforme Sofascore. Osnovao ju je prije 12 godina s prijateljem iz školske klupe u Klinča Selima – Zlatkom Hrkaćem. Danas je Sofascore platforma dostupna u svakoj državi svijeta i ima 25 milijuna mjesečno aktivnih korisnika. Priča koja je započela s dvojicom prijatelja i unajmljenim malim stanom na zagrebačkim Vrbanima, pretvorila se u tvrtku s gotovo 300 zaposlenih diljem svijeta i uredima koji se prostiru na pet katova poslovne zgrade na istim tim zagrebačkim Vrbanima. Sofascore, između ostalog, ima zaposlenike u Brazilu, Argentini, Maleziji, a na godišnjoj razini svojim korisnicima nudi rezultate i statistiku s gotovo milijun sportskih događaja.

Menadžment vs Leadership skills

Više informacija uskoro..

Borislav Vujovic

General manager at Opereta d.o.o.

Višestruki investitor u biznise, nekretnine, startup-ove, zlato i umjetnine.  Dopredsjednik udruženja poslovanja nekretninama pri HGK, član upravnog odbora CRANE-a hrvatske mreže poslovnih anđela. Vlasnik i direktor Opereta d.o.o. za promet nekretninama iz Zagreba. Jedne od najvećih agencija u Hrvatskoj. Vjeruje da je edukacija ključ uspjeha, te da su nekretnine uvijek sigurna i dobra investicija.

U što investirati u 2024?

Više informacija uskoro..

Ivan Bešlić 
Borislav Vujovic

Saša Jurković 

Osnivač MealPass 

Saša Jurković po zanimanju je ekonomist poduzetništva, a u području menadžmenta se nalazi već 24 godina, većinom na pozicijama Direktora i CEO-a. Za sebe voli reći da je HR oriented CEO.
Trenutno radi kao konzultant i mentor zaposlenicima i upravama tvrtki gdje pomaže organizacijama u različitim fazama rasta kako da razviju poslovanje i ljude za dugoročan i stabilan rast.
Od uspješnih projekata rado izdvaja posao.hr te MultiSport, a osnivač je i mentor nekoliko startup-ova od kojih je najnoviji MealPass – aplikacija za povoljniju prehranu u mreži od preko 180 restorana u RH.
Ljeti ćete ga vidjeti na jedrilici jer je skiper, a hobi su mu košarka i bauštela. 🙂

Espresso intervju

Paula Veličković

Fashion stylist at Coco

Moje je ime Paula i, ako ovo čitate, znači da smo već pružili ruku jedno drugom i napravili prvi korak ka prijateljstvu. Hvala Vam na tome. Priča o mom putu do ove stranice i ovih riječi je, rekla bih, splet sretnih okolnosti i dobrih energija kojima sam vjerovala. Imala sam privilegiju i vrijeme da potražim, ali i sreću da pronađem ono u čemu istinski uživam, a to su bez dvojbe dvije moje strasti: rad s ljudima i moda. Moda je moja ljubav oduvijek, a danas i profesionalno surađujemo, dok me raznoliko životno iskustvo koje sam vrijedno skupljala i pažljivo analizirala naučilo tome da je rad s ljudima konstanta u kojoj uživam. Moglo bi se reći da sam prava "people person". Stoga, dvije sam svoje strasti pretočila u posao: modna stilistica sa diplomom Učilišta Profokus i kreator i proizvođač prirodne kozmetike. Nakon višegodišnjeg iskustva proizvodnje prirodne kozmetike namijenjene američkom tržištu odlučila sam se pokrenuti i vlastiti kozmetički brand. Željela sam, i uspjela, napraviti prirodan, veganski proizvod koji nije testiran na životinjama, a pronaći ćete ga u sekciji Proizvodi.
 
"Brinući se o ljepoti, treba početi od srca i duše. U suprotnom nikakva kozmetika ne pomaže". CC

Stilom do Uspjeha: Taktički pristup poslovnom odijevanju

Stilom do Uspjeha: Taktički pristup poslovnom odijevanju

Modna radionica je zabavno druženje na kojem se polaznici međusobno upoznaju te u opuštenoj atmosferi saznaju razne modne savjete. 

Započinjemo definiranjem oblika tijela i koji krojevi pristaju kojem obliku te koje krojeve biste trebali izbjegavati. Obzirom na oblik tijela i visinu savjetujem što izbjegavati, što svakako nositi i na koji način, kako slagati outfite uzevši u obzir odjeću, obuću i accessories. Određujemo koje vam boje najbolje pristaju, koja su pravila kod outfta u jednoj boji, kako slagati outfite u dvije, tri, četiri boje, kako kombinirati uzorke, kako kombinirati komplementarni kontrast, koliko jedne boje treba biti u outfitu. Koristeći male modne trikove otkrivam kako na najbolji način prikriti nedostatke (ukoliko ih ima) a istaknuti adute, gdje se inspirirati za slaganje outfita da vam to postane igra. Kako definirati stil, gdje pronaci inspiraciju za određene stilove i gdje kupovati. Na koji način kupovati i kako održavati odjeću te još mnoge druge modne savjete. Tokom cijele radionice polaznice postavljaju pitanja kako bi uklonile svoje nedoumice.
 

Saša Jurković 
Paula Veličković

Borna Butijer 

Kineziolog, osobni trener i suosnivač branda Fitzone.hr

Magistar kineziologije sa specijalizacijom u kineziterapiji, osobni trener te suosnivač i lice branda Fitzone.hr. Još u studentskim danima pokreče vlastiti fitness brand i online platformu s treninzima - Fitzone.hr, koji u samo 4 godine od osnivanja postaje jedan od najjačih regionalnih fitness brandova, koji broji preko 200.000 pratitelja na društvenim mrežama, 45.000 email pretplatnika i tisuće zadovoljnih klijenata. Promotor je zdravog načina života i brand ambassador mnogih sportskih brandova. Njegovo primarno područje djelovanja je rehabilitacija ozljeda i bolnih stanja te edukacija i borba protiv posljedica sjedilačkog načina života. Zato prošle godine pokreče novi projekt - Fitzone Rehab - prvu rehab platformu na našem tržištu s online rehabilitacijskim programima za najčešće probleme mišićno-koštanog sustava

 Utrka za fit lifestyleom

Više informacija uskoro..

Tina Šmanjak 

Osnivačica branda Bossy. i suosnivačica branda Fitzone.hr

Magistrica sociologije i novinarstva, zaljubljenica u digitalnu komunikaciju i poduzetništvo,  koja je još 2012. godine, u studentskim danima, pokrenula svoj prvi brand i web trgovinu. Nakon višegodišnjeg iskustva u korporacijama i fitnessu ponovo se vraća poduzetništvu kada pokreće vlastiti fitness brand i online platformu s treninzima - Fitzone.hr. Brand u samo 4 godine od osnivanja postaje jedan od najjačih regionalnih fitness brandova, koji broji preko 200.000 pratitelja na društvenim mrežama, 45.000 email pretplatnika i tisuće zadovoljnih klijenata. Uskoro izlazi pod svjetla reflektora s novom poslovnom pričom i novim projektom - Bossy.hr. 

Na rubu promjene, remote work

Više informacija uskoro..

Borna Butijer 
Tina Šmanjak 

Petra Meštrić dr. med

Liječnica obiteljske medicine, voditeljica i urednica televizijske emisije Minute bijele kute na OTV-u.

Petra je liječnica obiteljske medicine koja radi u Službi za školsku i sveučilišnu medicinu u Zagrebu.

Uz svoj primarni posao također jei instagram influencerica, te voditeljica i urednica televizijske emisije Minute bijele kute na OTV-u.

Hrana - to smo što jedemo
Gorivo za uspjeh

Više informacija uskoro..

Ana Radišić

TV voditeljica, urednica i podcasterica

Ana Radišić je diplomirana pravnica koja je već više od 15 godina dio medijskog svijeta. Ana je TV voditeljica, urednica, kreativna producentica te autorica brojnih projekata, a unazad četiri godine najveći fokus stavlja na svoju poduzetničku priču koju gradi kroz podcast. 
Naime, Ana je dosad u podcastu ugostila preko sto pedeset osoba iz različitih segmenata javnog i društvenog svijeta, kojima je svima zajedničko da svojim primjerom inspiriraju druge. Prva je u Hrvatskoj i regiji napravila šestosatni podcast uživo u zagrebačkoj Esplanadi gdje je ugostila gotovo 20 osoba, a potom je oblake, koji su dom njezinog podcasta, preselila i u Rovinj te na Weekend Media Festivalu imala jedan od najposjećenijih kutaka. Uz to, Ana svake godine, na prvi dan ljeta koji je ujedno i rođendan njezinog podcasta organizira slavljenički event na kojem se snima i specijalno izdanje podcasta  brojnim gostima. 
Njen rad prepoznat je i na razini EU te je dva puta imala priliku sudjelovati na konferencijama u Bruxellesu. Posljednja je bila u veljači ove godine u organizaciju flamanske Vlade koja predsjedava EU te je imala fokus na temi: “ Content with Conscience” što je veliko priznanje za vrijednosti koje Ana promiče kao #BoljiOnline primjer ali i primjer u offline svijetu.
Kao poduzetnica vodi se probijanjem vlastitih granica, testiranjem novih stvari i postavljanjem novih trendova jer vjeruje da se hrabrost uvijek isplati. 
U privatno vrijeme Ana uživa uz glazbu, knjige, boravak u prirodi, a sport je neizostavan dio njezine svakodnevnice. 

(R) Evolucija rodnih uloga powered by Ženska priča

Više informacija uskoro..

Petra Meštrić
Ana Radišić

Sanja Dajak Matanović

Suvlasnica brend Take Natural, health coach

Sanja je diplomirana ekonomistica s iskustvom rada u medijima, državnim gospodarskim institucijama i bivša suvlasnica tvrtke za sigurnost na radu i obrazovanje odraslih. 
Prije 12 godina, napravila je veliku osobnu transformaciju, smršavila je 50 kilograma, dala otkaz u državnoj organizaciji, prodala privatnu tvrtku koju je vodila sa suprugom te se u potpunosti posvetila zdravom načinu života putem se educirajući na poljima nutricionizma, treninga i psihologije. Danas je zajedno sa suprugom vlasnica obiteljske firme i poznatog brenda Take Natural iza kojeg se kriju prvenstveno visoko kvalitetni, hladno prešani, funkcionalni sokovi koji imaju utjecaj na performanse organizma, ali i zdrava hrana. Osim klasične prodaje, sa svojim asortimanom surađuje s brojnim liječnicima, trenerima, sportskim klubovima, wellness industrijom te ugostiteljstvom. 
Sanja je i Health coach te uz privatne klijente usko surađuje sa udrugama žena oboljelih od karcinoma kroz teoretske ali i praktične radionice, te na raznim eventima drži predavanja i motivacijske govore o zdravom načinu života, prehrani i emocijama. 
Bavi se plesom i fitnessom, piše motivacijske tekstove na društvenim mrežama, te je kolumnistica portala Poslovni FM na temu poduzetništva iz svog osobnog ugla.

Hrana- to smo što jedemo
Gorivo za uspjeh

Više informacija uskoro..

Katarina Skroza

Certificirana sam savjetnica za prehranu te imam preko 7 godina iskustva u radu s klijentima s većim ili manjim viškom kilograma. Iskustvo poremećaja u prehrani u mladosti te kasnije profesionalna natjecateljska karijera u fitnessu bili su mi glavni pokretači ovoga čime se danas bavim. Inače, po struci sam magistra ekonomije za računovodstvo i reviziju. Nakon 10 god. rada u struci, odlučila sam napustiti državnu službu i otvoriti SkrozNutriFit, obrt za savjetovanje u prehrani. 

Moja misija je inspirirati i potaknuti ljude da promjenom svojih prehrambenih navika preuzmu odgovornost za svoje zdravlje u vlastite ruke. Cilj mi je pomaganje osobama da na nerestriktivan način pristupaju hrani i skinu suvišne kilograme. Učim ljude kako jesti i mršaviti nepovratno.

Skroznutrifit pristup temelji se na kontinuiranom i svakodnevnom praćenju osobe na putu do njenog cilja - skidanja suvišnih kilograma i održavanja postignute tjelesne težine dugoročno.

Moja usluga pruža svakodnevnu komunikaciju, potpuno individualni pristup, planove prehrane prilagođene klijentovim potrebama i ciljevima.

Više o meni možete naći na: 
https://skroznutrifit.com/ https://www.instagram.com/katarinaskroza/
 

 Utrka za fit lifestyleom

Više informacija uskoro...

Sanja Dajak Matanović
Katarina Skroza

 mr.sc. Vladimir Potočki

Predsjednik uprave Goldman Graff d.o.o.

Vladimir Potočki diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te je na istom fakultetu završio i poslijediplomski studij. Društvu Goldman Graff d.o.o., koje je u vlasništvu Artemis Holdinga, pridružio se 2022. godine na mjestu predsjednika Uprave.

Prije dolaska u Goldman Graff radio je dvadesetidvije godine u PBZ d.d. na radnom mjestu direktora za SME PC Istra unutar Grupe poslovanja sa malim i srednjim poduzećima. Za vrijeme obnašanja te dužnosti nebrojeno puta gostovao je kao gost predavač iz područja financija i bankarstva, bio kreator mnogih kreditnih linija u suradnji sa jedinicama lokalne samouprave unutar Istarske županije te bio član raznih povjerenstava za odobravanje kredita.

Član je upravnog odbora neprofitne udruge koja se bavi prevencijom muškog zdravlja.

U što investirati u 2024?

Više informacija uskoro..

Antonija Grbavac Ilišević

Communication Executive u agenciji za odnose s javnošću Komunikacijski laboratorij

S diplomom novinarstva u rukama te nakon iskustva rada u medijima odlučno gradi mostove između brendova i javnosti, s trenutnim prebivalištem u svijetu odnosa s javnošću. Rad u tiskanim i online medijima naučio ju je vješto postavljati pitanja i prenositi informacije na razumljiv način, a iskustvo rada u Showbizz rubrici postavilo temelje za razumijevanje važnosti upravljanja vlastitom reputacijom, uz pitanje kako se nositi s percepcijom javnosti. 
Rad u komunikacijskoj industriji opisuje kao spoj strasti prema novim izazovima i kontinuiranom učenju, kao i doprinos stvaranju smislenih te utjecajnih priča.

Panel: Beauty & seks sells?

Više informacija uskoro..

 mr.sc. Vladimir Potočki
Antonija Grbavac Ilišević

Ana Škiljić 

Client Relations Director u agenciji za odnose s javnošću Komunikacijski laboratorij

Diplomirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. U agenciji Komunikacijski laboratorij kao Client Relations Director zadužena je za vođenje komunikacije s klijentima i strateško savjetovanje. Agenciji se priključila prije osam godina, a karijeru je započela 2007. godine u redakciji Večernjeg lista u kojoj je radila kao novinarka i urednica.

Tijekom 16 godina karijere  osvijestila je koliko su u poslu, ali i privatno, važne  znatiželja, prilagodljivost, otvorenost prema novim znanjima, pozitivan stav, fokus na rješavanje problema, mogućnost da sagledaš širu sliku i želja da baš nikad ne prestaneš učiti.

Na Rubu Promjene: remote rad 

Više informacija uskoro..

Goran Dolenec

Direktor u tvrtkama KANSAI HELIOS Croatia i Chromos boje i lakovi

Diplomirao je na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, a potom završio Executive MBA na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa.
Tijekom više od 20 godina aktivnog angažmana u istraživanju i razvoju, upravljanju proizvodima te proizvodnji na različitim razinama, stekao je duboko razumijevanje kako efikasno upravljati ljudskim i materijalnim resursima radi postizanja korporativnih ciljeva.
Kao stručnjak za tehnološko upravljanje fokusiran je na razvoj talenata i upravljanje timovima koji postižu izvrsnost u svojim područjima. Kroz različite projekte, od pokretanja novih tvornica do istraživanja i razvoja novih proizvoda te implementacije naprednih tehnologija, stekao je duboko iskustvo u inovacijama i promjenama. Fokusiran na unaprjeđenje performansi organizacije, radi na implementaciji najboljih praksi u proizvodnji i procesima te učinkovito upravlja promjenama. Spreman je za izazove globalnih poduzetničkih projekata i raduje se dijeljenju svog znanja i iskustva na panelu.
 

Menadžment vs Leadership skills

Više informacija uskoro...

Ana Škiljić
Goran Dolenec

Mirta Fraisman Čobanov

Direktorica Partus Akademije, trenerica leadershipa

Mirta Fraisman Čobanov, završila je 2001. godine studij ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer financije. Nedugo nakon toga, 2004. Godine, na Henley Management Collegeu u Londonu u okviru MBA studija stječe diplomu „Executive Certificate“. Svoju poslovnu karijeru započinje u tvrtki KPMG, a nastavlja u HBOR-u, gdje pokreće projekt interne edukacije unutar odjela ljudskih resursa. Educira 12 internih trenera te pet godina uspješno vodi internu akademiju za edukaciju. Zbog sve većeg interesa u smjeru razvoja ljudskih resursa 2007. godine započinje edukaciju iz Humanističko-neurolingvističke psihologije, koju završava 2009. godine stjecanjem naslova trenera i coacha Humanističko neurolingvističke psihologije na studiju u Arizoni, SAD. Godine 2010. osniva centar za edukaciju i savjetovanje Partus, odlazi u New York ( SAD), gdje stječe naziv certificiranog hipnoterapeuta, koji priznaje American Bord of Hypnotherapist. Istodobno upisuje petogodišnji studij iz područja psihodrame, kojeg uspješno završava i stječe naziv psihodramskog psihoterapeuta. Godine 2011. godine na EBWK Management School Munchen stječe i certifikat Managementtrainera & business coacha, a godinu poslije upisuje dvogodišnji studij iz područja „Clinical Expressive Art Therapy“, koji uspješno završava 2014. godine. Od 2010. do 2013. godine svake godine odlazi na superviziju iz područja generativnog coachinga k poznatom američkom psihologu i psihoterapeutu dr. Stephenu Gilliganu, gdje uči kako se koristiti najnovijim znanjima i modelima iz područja neuroznanosti u poslovanju, psihoterapiji i coachingu. Iza sebe ima više od 1000 održanih predavanja i edukacijskih treninga iz područja poslovnog i osobnog rasta i razvoja te više od 4500 sati individualnog rada s klijentima. U 10 godina je vodila 26 grupa kroz jednogodišnju edukaciju iz područja New Code Leadership metodologije te je pod njezinom supervizijom završilo ukupno 304 certificiranih NCL praktičara i NCL coacheva. Održava i treninge u inozemstvu gdje je u New York City-ju održala trening leadershipa za članove kompanije General Electric.

Uspjeh kroz emocionalnu inteligenciju

Na ovom predavanju naučit ćete kako emocionalna inteligencija može povećati vašu učinkovitost i unaprijediti međuljudske odnose.
Dobit ćete i informacije kako bolje upravljati svojim emocijama  u stresnim situacijama te kako kroz korištenje emocionalne inteligencije poboljšati komunikaciju, motivaciju i postići željene ciljeve i rezultate.

Jasminka Horvat Martinović     

 CROMA General Manager and Member of Executive Board

Leader s više od 25 godina u osigurateljnoj industriji s iskustvom u stvaranju tvrtrke u green field operaciji, kao i u integracijama i akvizicijama više tvrtrki. Iskusna u kreiranju i motiviranju senior management tima i kreiranju strategije profitabilnog rasta. Zajedno s timom ostvarila je sjajne rezultate za što je nagrađena  nagradama za Manager godine od srane MBA association i Udruženja managera i poduzenika Hrvatske (CROMA), te je pod njenim vodstvom Wiener osiguranje nagrađeno i Zlatnom kunom za 2021. godinu. Više godina proglašena je  u Liderovom izboru kao jedna od 10 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa. Danas obnaša funkciju General Managera CROMA.
Završila je PMF, matematički odjel u Zagrebu, te se je kontinuirano educirala na raznim svjetskim poslovnim školama  Strategy Execution i Leadership principles,  Harvard Business School
Leadership skills for digital age, IMD, Creating Strategy for values  i Women in Business, London Busisines School i Senior Leadership Programm, IEDC Bled.

Menadžment vs Leadership skills

Više informacija uskoro...

..

Mirta Freisman Čobanov
JJasminka Horvat Martinović     

Danijel Pevec

CMC, CFBA @ partner u ALPHA CAPITALIS

Danijel pruža sveobuhvatnu podršku obiteljskim poduzećima, posebno u olakšavanju prijelaza vlasništva i upravljanja na mlađe generacije. Njegova stručnost leži u provedbi učinkovitih struktura obiteljskog upravljanja, stvaranju prilagođenih planova tranzicije i razvoju izlaznih strategija za osnivače. Specijaliziran je za financije, reviziju, računovodstvo i oporezivanje te pruža strateške financijske savjete prilagođene potrebama obiteljskih poduzeća. Partner je u ALPHA CAPITALIS-u, gdje se fokusira na jačanje obiteljskih poduzeća kroz složene tranzicije vlasništva i upravljanja. Svoje obrazovanje stekao je na SDA Bocconi u Milanu te Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa, a ima više od 15 godina međunarodnog iskustva u području financija.

Menadžment vs Leadership skills

Više informacija uskoro..

Ivana Mirković Pogorilić

Izvršna direktorica Ureda za upravljanje ljudskim resursima Hrvatske pošte

Ivana Mirković Pogorilić izvršna je direktorica Ureda za upravljanje ljudskim resursima Hrvatske pošte. Odgovorna je za koordinaciju svih HR aktivnosti Hrvatske pošte koja ima oko 9.000 radnika te je ujedno jedan od najvećih poslodavaca u zemlji. I. Mirković Pogorilić magistrica je psihologije te se nakon završetka studija nastavila stručno i profesionalno usavršavati na nekoliko visokoobrazovnih ustanova uključujući programe izvršnog coachinga i kognitivno-bihevioralne terapije. U svom profesionalnom radu stekla je, među ostalim, iskustvo i na nekoliko voditeljskih pozicija u različitim tvrtkama te se dokazala kao iskusni stručnjak za ljudske resurse. Nova Korporativna strategija Pošta2025/30 kojom Hrvatska pošta svoj srednjoročni i dugoročni razvitak temelji na strateškim smjernicama s fokusom na inovativna poslovna rješenja, transformaciju i ljude te infrastrukturu i tehnologiju zbog čega je uloga direktora ljudskih resursa u uvjetima dinamičnog tržišta rada jedna od najvažnijih. 

Kako zaposliti talente i izbjeći pacijente

Više informacija uskoro..

Danijel Pevec
Ivana Mirković Pogorilić

Nikolina Frklić

Suorganizatorica Beep Up poduzetničke konferencije

Nikolina Frklić, suorganizatorica Beep Up poduzetničke konferencije, prošla je dug i zabavan put u marketingu i korporativnim komunikacijama - od copywriterice na RTL Televiziji preko glasnogovornice, direktorice marketinga i korporativnih komunikacija i strastvene putnice u turizmu do voditeljice marketinga u IT svijetu. Poslovni hobiji su joj moderiranje, kreiranje dobrih priča, osmišljavanje projekata i evenata, a danas jako uživa i u employer brandingu.

 Poduzetnički zajebi 

Više informacija uskoro...

Ivor Mažar

Fotograf

Od hobija do posla, tako bi mogao opisati svoj put u svijetu fotografije. Moj je poziv dinamičan, zanimljiv, zabavan, pruža neprestane mogućnosti nadogradnje znanja, a iskustva koja stječem su neprocjenjiva. Ispred objektiva bilježim događanja, ljude, životinje, hranu i veseli me što je svaki dan ispunjen novim pozivima, projektima I suradnjama, baš poput ove na Business and Lifestyle Festivalu.

Beauty & seks sells?

Više informacija uskoro...

..

Nikolina Frklić
Ivor Mažar

Marko Bogdan 

Voditelj distribucije u InterCapitalu / YouTube entuzijast

Uskoro..

U što investirati u 2024?

Više informacija uskoro..

Kristina Šmidt Grancarić

COO I Management Board @ Scalable Global Solutions JSC

Kristina Šmidt Grancarić ima više od 20 godina raznolikog iskustva, prije svega u području ljudskih resursa u renomiranim tvrtkama poput Siemens-a, OBI-ja, LPP-a i trenutno u SGS-u. U svojoj trenutačnoj ulozi operativne direktorice, preuzima višestruku odgovornost, nadzirući procese ljudskih resursa, post prodaje, kao i zadovoljstvo klijenata. Dodatno, Kristina obnaša ključnu ulogu zamjenice izvršnog direktora, kao i prokuriste, te tako značajno doprinosi strateškim procesima donošenja odluka. 

Tijekom svog trogodišnjeg mandata u SGS-u, uspješno je integrirala svoje iskustvo iz područja ljudskih resursa s funkcijama prodaje, što pokazuje njezinu prilagodljivost i sposobnost korištenja interdisciplinarnih vještina za poticanje uspjeha organizacije. 

Kristinino sveobuhvatno razumijevanje upravljanja ljudskim resursima i dinamike prodaje pozicionira je kao ključnu osobu sposobnu za vođenje operativne izvrsnosti i poticanje čvrstih klijentskih odnosa unutar poslovnog pejzaža SGS-a.
 

Na Rubu Promjene: Remote rad

Više informacija uskoro..

Marko Bogdan
Kristina Šmidt Grancarić

Dr. Vivian Jurković

Dr. Vivian Estetic Medicine klinika

Dr. Vivian Jurković, doktorica dentalne medicine, usmjerila je svoju karijeru prema neinvazivnoj estetskoj medicini, koju prakticira već 15 godina. 
Kroz visoku i prestižnu edukaciju, njezino znanje temelji se na brojnim tečajevima kod Dr. Bob Khanna Training Institute-a u Londonu, gdje je stekla osnove za izuzetan rad u području neinvazivne estetske medicine lica.
Osim obrazovanja u Engleskoj, doktorica se usavršavala na raznim poznatim svjetskim institutima poput Instituta za lice i vrat Sveučilišta de Nice, Visage Euromedicom, AMWC Euromedicom, AMWC Sjeverna Amerika, IMCAS Pariz. Dr. Jurković je i nacionalna edukatorica za primjenu hijaluronskih filera i neinvazivnog face liftinga.
Dr. Vivian Jurković je osnivačica i vlasnica renomirane stomatološke Klinike Dentalsan već punih 24 godine te također estetsko-medicinskog centra Eternity i Dr. Vivian Estetic Medicine, koji pruža kompletnu skrb na području estetike lica i tijela.
Zbog dugogodišnjeg rada s pacijentima na problemima kože lica, doktorica Jurković razvila je svoju liniju dermokozmetike Dr. Vivian Estetics. 
Proizvodi Dr. Vivian Estetics nominirani su i nagrađeni na prestižnim natjecanjima Estetica Premium Product Rewards – Estetice HR i Grazia -Best of beauty.
Članica je HDEM-a (Hrvatskog društva za estetsku medicinu), HZL-a (Hrvatskog liječničkog zbora) i AMS-a (Aesthetic Multispecialty Society).
Princip rada dr. Vivian Jurković izuzetno je individualan kod svakog pacijenta, te pritom pomno vodi računa o njihovim željama i potrebama, uzimajući u obzir svoje dugogodišnje iskustvo. Naglasak je stavljen na pružanje kvalitetne usluge korištenjem najsuvremenije opreme i materijala, usklađujući ih s potrebama pacijenata i pritom poštujući sva medicinska načela.

Beauty & seks sells?

Više informacija uskoro...

..

..

..

..

..

..

Dr. Vivian Jurković
bottom of page