top of page

Head of Growth @ Mindsmiths

Jan Stedul, u proteklih šest godina, izgradio je svoj put do pozicije jednog od vodećih stručnjaka u primjeni umjetne inteligencije za produbljivanje odnosa između brenda i kupaca. Njegovo bogato iskustvo u ovom ključnom aspektu moderne ekonomije traje već dvadesetak godina, obuhvaćajući različite uloge.
Tehnološku ekspertizu stekao je u AI startupu Mindsmiths, gdje kao ključan član tima za razvoj radi s nekim od najvećih klijenata u industrijama poput zdravstva, telekomunikacija, bankarstva i e-trgovine. Svoj društveni doprinos u svijetu umjetne inteligencije ostvario je volontiranjem u udruzi CroAI te dovođenjem tečaja Elements of AI u Hrvatsku kojim je CroAI uspio ostvariti zadani cilj edukacije hrvatskog društva o osnovama umjetne inteligencije.
Janovu jedinstvenu perspektivu na ljudske emocije i odnose s brendovima oblikovala je njegova karijera u medijskoj industriji. Kao uspješan TV producent, Jan je bio kreativni um iza nekih od najpopularnijih hrvatskih TV emisija koje su privlačile milijune gledatelja. Integrirajući svoje medijsko iskustvo u tehnološki svijet, Jan je postao stručnjak koji razumije kako spojiti ljudsku dimenziju s naprednim tehnološkim inovacijama.

bottom of page