top of page

MSS Puls, business developement, communication and HR consultant

Više od 15  godina provela je na menadžerskim pozicijama u područjima poslovnog razvoja, strateškoga komuniciranja i upravljanja ljudima.

Bila je članica Uprave za poslovni razvoj Bloomberg Adrije, a dugi niz godina je obnašala funkciju direktorice Sektora za komunikacije u Hrvatskoj gospodarskoj komori, gdje je vodila Odjele za odnose s javnošću, Ljudske resurse, Marketing, Multimediju te Kontaktni centar

Na Fakultetu političkih znanosti završila je studij novinarstva, a trenutno pohađa doktorski studij Komunikologije J.J. Strossmayera. Alumni je Akademije za politički razvoj Vijeća Europe. Prošla je NEW code leadership program za emocionalno vođenje te je pohađala niz edukacija iz područja komunikacija, lidershipa, razvoja poslovanja i upravljanja ljudskim resursima. Danas kao CEO MSS Puls se bavi poslovnim savjetovanjem u područjima poslovnog razvoja, upravljanja ljudima, komunikacijama i edukacijama.  Niz godina provodi radionice komunikacija, Leadership treninge te radi na  unaprjeđenju zadovoljstva zaposlenika i timske učinkovitosti.

bottom of page