top of page

TV voditeljica, urednica i podcasterica

Ana Radišić je diplomirana pravnica koja je već više od 15 godina dio medijskog svijeta. Ana je TV voditeljica, urednica, kreativna producentica te autorica brojnih projekata, a unazad četiri godine najveći fokus stavlja na svoju poduzetničku priču koju gradi kroz podcast. 

Naime, Ana je dosad u podcastu ugostila preko sto pedeset osoba iz različitih segmenata javnog i društvenog svijeta, kojima je svima zajedničko da svojim primjerom inspiriraju druge. Prva je u Hrvatskoj i regiji napravila šestosatni podcast uživo u zagrebačkoj Esplanadi gdje je ugostila gotovo 20 osoba, a potom je oblake, koji su dom njezinog podcasta, preselila i u Rovinj te na Weekend Media Festivalu imala jedan od najposjećenijih kutaka. Uz to, Ana svake godine, na prvi dan ljeta koji je ujedno i rođendan njezinog podcasta organizira slavljenički event na kojem se snima i specijalno izdanje podcasta  brojnim gostima. 

Njen rad prepoznat je i na razini EU te je dva puta imala priliku sudjelovati na konferencijama u Bruxellesu. Posljednja je bila u veljači ove godine u organizaciju flamanske Vlade koja predsjedava EU te je imala fokus na temi: “ Content with Conscience” što je veliko priznanje za vrijednosti koje Ana promiče kao #BoljiOnline primjer ali i primjer u offline svijetu.

Kao poduzetnica vodi se probijanjem vlastitih granica, testiranjem novih stvari i postavljanjem novih trendova jer vjeruje da se hrabrost uvijek isplati. 

U privatno vrijeme Ana uživa uz glazbu, knjige, boravak u prirodi, a sport je neizostavan dio njezine svakodnevnice. 

bottom of page