top of page

Co-Managing Partner@DTB law firm

Ema je Co-Managing partner u odvjetničkom društvu DTB, u kojem vodi timove za korporativno pravo i pravo reguliranih industrija. U svom radu često istražuje digitalnu legislativu i pravo tehnologija. 
Kao korporativna odvjetnica upoznata sa širokim krugom pravnih tema iz područja trgovačkog prava i prava društava, Ema savjetuje neke od DTB-ovih najvećih korporativnih klijenata. Dubinsko poznavanje pravnog okvira i internih korporativnih procesa omogućuje joj učinkovito savjetovanje klijenata u svim njihovim svakodnevnim potrebama. Pored toga, Ema aktivno sudjeluje i u složenim transakcijama te zadacima projektnog tipa. Njeno poznavanje prava Europske unije već ju je u ranim fazama karijere usmjerilo ka savjetovanju klijenata koji posluju u raznovrsnim reguliranim industrijama.
Među njezine stručnosti treba ubrojiti i pravo javne nabave. Ema u svom radu učestalo savjetuje lokalne i inozemne korporativne klijente o svim dijelovima procesa javne nabave, a  aktivno sudjeluje i u krojenju primjenjivih politika i propisa kao predsjednica Odbora za javnu nabavu koji djeluje pri Američkoj gospodarskoj komori u Hrvatskoj. 
U slobodno vrijeme Ema predaje pravo tehnologija na Sveučilištu Algebra, a kao predavač redovito sudjeluje i na brojnim stručnim skupovima i konferencijama.

bottom of page