top of page

Director at Remote Bob

Barbara je završila je sociologiju i komunikologiju, knjigovodstvo i EMBA Međunarodni Menadžment u Business school Cotrugli. Trenutno živi par mjeseci godišnje u Londonu, par u Indiji, par u Dubaiu, i par u Šibeniku ili Zagrebu.


Prijatelji i kolege opisuju je kao snalažljivu, entuzijastičnu, zaigranu i ambicioznu osobu. U zadnjih 15 godina radila je u prodaji, konzaltingu, i menadžmentu, te na raznim poduzetničkim projektima. Barbara je u Londonu pomagala tech startupovima s pravljenjem procesa i razvojem poslovanja, restrukturirala je polikliniku za estetsku kirurgiju, i postavljala je franšizu za pogrebno poduzeće. Osim toga, radila je i konzalting za obiteljsku firmu u Indiji u edukacijskom sektoru koja je prošle godine dobila investiciju 600 milliuna dolara, i o kojoj je napravljena serija na Netflixu. 


Remote Bob www.remotebob.co.uk agencija za virtualne asistente je firma koju je Barbara Maheshwari osnovala dok se našla zaglavljena u Indiji tijekom lock downa, a firma danas broji oko 40 članova tima i radi s nekima od najpopularnijih Britanskih poduzetnika.


Za Američki brend Founders Live one organizira startup pitching natjecanja u Zagrebu 4 puta godišnje - te je pod njenim vodstvom event u Zagrebu dospio među top 10 u svijetu, te je vlasnik franšize Founders Livea odlučio osobno posjetiti Zagreb i čestitati timu na uspjehu. 


Osim građenja businessa, njena velika strast je pomaganje ljudima, pa je osnovala i Udrugu Ljudskih Potencijala preko koje nudi kratke edukacije i prakse nakon kojih se brzo može pronaći posao. Do sada je pomogla desetak ljudi da u potpunosti promijene svoju karijeru i izgrade život o kakvom su nekada sanjali.


U slobodno vrijeme Barbara voli ići na dobre tulume s prijateljima, voziti motor, i raditi energy healing tretmane.

bottom of page