top of page

Dr. Vivian Jurković

Dr. Vivian Estetic Medicine klinika

Dr. Vivian Jurković, doktorica dentalne medicine, usmjerila je svoju karijeru prema neinvazivnoj estetskoj medicini, koju prakticira već 15 godina. 

Kroz visoku i prestižnu edukaciju, njezino znanje temelji se na brojnim tečajevima kod Dr. Bob Khanna Training Institute-a u Londonu, gdje je stekla osnove za izuzetan rad u području neinvazivne estetske medicine lica.

Osim obrazovanja u Engleskoj, doktorica se usavršavala na raznim poznatim svjetskim institutima poput Instituta za lice i vrat Sveučilišta de Nice, Visage Euromedicom, AMWC Euromedicom, AMWC Sjeverna Amerika, IMCAS Pariz. Dr. Jurković je i nacionalna edukatorica za primjenu hijaluronskih filera i neinvazivnog face liftinga.

Dr. Vivian Jurković je osnivačica i vlasnica renomirane stomatološke Klinike Dentalsan već punih 24 godine te također estetsko-medicinskog centra Eternity i Dr. Vivian Estetic Medicine, koji pruža kompletnu skrb na području estetike lica i tijela.

Zbog dugogodišnjeg rada s pacijentima na problemima kože lica, doktorica Jurković razvila je svoju liniju dermokozmetike Dr. Vivian Estetics. 

Proizvodi Dr. Vivian Estetics nominirani su i nagrađeni na prestižnim natjecanjima Estetica Premium Product Rewards – Estetice HR i Grazia -Best of beauty.

Članica je HDEM-a (Hrvatskog društva za estetsku medicinu), HZL-a (Hrvatskog liječničkog zbora) i AMS-a (Aesthetic Multispecialty Society).

Princip rada dr. Vivian Jurković izuzetno je individualan kod svakog pacijenta, te pritom pomno vodi računa o njihovim željama i potrebama, uzimajući u obzir svoje dugogodišnje iskustvo. Naglasak je stavljen na pružanje kvalitetne usluge korištenjem najsuvremenije opreme i materijala, usklađujući ih s potrebama pacijenata i pritom poštujući sva medicinska načela.

bottom of page