top of page

CROMA General Manager and Member of Executive Board

Leader s više od 25 godina u osigurateljnoj industriji s iskustvom u stvaranju tvrtrke u green field operaciji, kao i u integracijama i akvizicijama više tvrtrki. Iskusna u kreiranju i motiviranju senior management tima i kreiranju strategije profitabilnog rasta. Zajedno s timom ostvarila je sjajne rezultate za što je nagrađena  nagradama za Manager godine od srane MBA association i Udruženja managera i poduzenika Hrvatske (CROMA), te je pod njenim vodstvom Wiener osiguranje nagrađeno i Zlatnom kunom za 2021. godinu. Više godina proglašena je  u Liderovom izboru kao jedna od 10 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa. Danas obnaša funkciju General Managera CROMA.

Završila je PMF, matematički odjel u Zagrebu, te se je kontinuirano educirala na raznim svjetskim poslovnim školama  Strategy Execution i Leadership principles,  Harvard Business School

Leadership skills for digital age, IMD, Creating Strategy for values  i Women in Business, London Busisines School i Senior Leadership Programm, IEDC Bled.

bottom of page