top of page

Suvlasnica brend Take Natural, health coach

Sanja je diplomirana ekonomistica s iskustvom rada u medijima, državnim gospodarskim institucijama i bivša suvlasnica tvrtke za sigurnost na radu i obrazovanje odraslih. 

Prije 12 godina, napravila je veliku osobnu transformaciju, smršavila je 50 kilograma, dala otkaz u državnoj organizaciji, prodala privatnu tvrtku koju je vodila sa suprugom te se u potpunosti posvetila zdravom načinu života putem se educirajući na poljima nutricionizma, treninga i psihologije. Danas je zajedno sa suprugom vlasnica obiteljske firme i poznatog brenda Take Natural iza kojeg se kriju prvenstveno visoko kvalitetni, hladno prešani, funkcionalni sokovi koji imaju utjecaj na performanse organizma, ali i zdrava hrana. Osim klasične prodaje, sa svojim asortimanom surađuje s brojnim liječnicima, trenerima, sportskim klubovima, wellness industrijom te ugostiteljstvom. 

Sanja je i Health coach te uz privatne klijente usko surađuje sa udrugama žena oboljelih od karcinoma kroz teoretske ali i praktične radionice, te na raznim eventima drži predavanja i motivacijske govore o zdravom načinu života, prehrani i emocijama. 

Bavi se plesom i fitnessom, piše motivacijske tekstove na društvenim mrežama, te je kolumnistica portala Poslovni FM na temu poduzetništva iz svog osobnog ugla.

bottom of page