top of page

Director, CEO | Agencija Spin d.o.o.

Svoje radno mjesto stvorio je samostalno te je u poduzetništvu prisutan već gotovo 15 godina. Osnivač je nekoliko uspješnih tvrtki, uključujući startupe koji se bave oglašavanjem, nekretninama, poslovnim i poreznim savjetovanjem za pojedince i tvrtke iz Hrvatske i inozemstva. U posljednje vrijeme proširio je svoje poslovanje i na građevinarstvo te turizam. Posebno je ponosan na otvaranje prvog, najluksuznijeg hostela u Sloveniji, smještenog u Ljubljani, za koji su dobili prestižnu nagradu na svjetskoj razini, i to za najpametniji objekt i inovativan koncept.


Na području pružanja pomoći poduzetnicima pri ulasku na različita tržišta, ističemo se kao najveća i praktički jedina agencija koja nudi cjelovitu uslugu kupnje tvrtke, računovodstvenih usluga, najma virtualnog ureda i drugih usluga u trenutno osam zemalja: Hrvatska, Slovenija, BiH, Srbija, Crna Gora, Češka, Slovačka i Austrija.


U slobodno vrijeme uživa u slušanju glazbe, plesanju bachate i salse, jedrenju te kajtanju. Velika strast mu je podvodni ribolov, gdje više uživa u lovu nego u samom ulovu. Također, slobodno vrijeme rado provodi s obitelji i prijateljima, uz dobru hranu i piće.bottom of page